poeha.com/demol | Home | 2001 | Stemmenoverzicht

 

Wie is ... De Mol: Jaargang 3: Aftiteling

In sommige eerdere reeksen van het programma zaten er hints in de aftiteling van de afleveringen. Als hulp voor de mollenvangers volgt hier de aftiteling van aflevering 1 en voor elke volgende aflevering een lijstje met verschillen. De tekst was oorspronkelijk in hoofdletters maar we hebben hem omgezet in kleine letters omdat dat beter leesbaar is. Een lege regel markeert de overgang naar een nieuw blok tekst.

Aflevering 1

  presentatie:      angela groothuizen
  producent:       frank de jonge
  senior uitvoerend
  producent:       philip woldringh
  uitvoerend producent:  saskia levering

  eindredactie:      anton smit
  redactie:        anton jongstra
              pauki de jong
              marieke de ruijter
  redactie-assistentie:  sigrid kalk
  projectcoordinatie
  avro:          mia plu
  eindredactie avro:   jenny puzelik

  regie:         boudewijn schoewert
              marieke slinkert
              roel reiné
  regie-assistentie:   renée de jong

  productieleiding:    madelon veldhuizen
  producer:        aldo paape
              danielle dorsman
  locatiemanager:     rené de la rambelje
  productie-assistentie: anemoon utens
              erik snijder
              tiba prins

  coaching kandidaten:  jan peter pellemans
  medische begeleiding:  jules van de veen
  styling:        patty zomer

  technische realisatie: united broadcast
              facilities
  camera:         willem helwig
              kees patijn
              martin tervoort
              geert-jan hermsen
  dv camera:       maurice wenneker

  geluid:         rogier engels
              hugo fretz
              frank van hardeveld
              jeroen van den heuvel
  techn. ondersteuning:  ron paape

  avid montage:      rob de lange
              koert kellens
              erik van der horst
              igor de keijzer
  online montage:     raymond leijdekkers
              robert van spanje
  audionabewerking:    jaap wajer
  muziekproductie:    edwin gitsels
  kleurcorrectie:     hendrik wingelaar

  met dank aan:      atp online service
              desafios caramulo
              taylor's
              calem
              sandeman
              icep portugal
              tomás oom martins
  dit programma is mede mogelijk gemaakt door:
  volvo nederland bv en toshiba.

  idtv
  naar een televisieprogramma de mol, in licentie
  gegeven door woestijnvis/belgium t.t.t.i.

Veel van de genoemde mensen hebben in 2001 meegewerkt aan de vorige reeks. Er staan twee Eriken op deze lijst maar aangezien kandidaat Erik al is afgevallen is het onwaarschijnlijk dat de namen een hint vormen. Opvallende nieuwkomer op de lijst is de redactie-assistente: Sigrid, de winnares van het vorige seizoen. Onze favoriete medewerker danielle dorsman is opnieuw van de partij. Als je de letters van haar naam door elkaar gooit, dan kan je er darlanne is de mol van maken. Helaas doet ook dit jaar geen Darlanne mee.

Veranderingen

Bij de tweede aflevering ontbreekt de aftiteling bijna volledig. Aan het einde van het programma is alleen maar een dankwoord te lezen. De bedrijven die worden bedankt zijn: transavia, atp online service, desafios caramulo, mateus palace, guinta da pacheca, icep portugal, regao de turismo da serra do marao, tomás oom martins, olympus nederland bv, volvo nederland bv, fjällräven en toshiba. Daarna staat de standaard laatste aftitelingspagina.

In de derde aflevering verscheen bij de pagina die start met coaching kandidaten een nieuw item: productie-assistentie portugal met de namen ivo alves en miquel alves. De naam bij kleurcorrectie veranderde in gerlof kamerling. Van deze naam kun je onder andere george frank mill en karen mol friggle maken door de letters door elkaar te gooien. Maar aangezien gerlof kamerling een bestaande naam is, is het onwaarschijnlijk dat er een hint in zit verstopt. Bij het dankwoord worden de volgende bedrijven genoemd: transavia, atp online service, icep portugal, regao de turismo da serra do marao, tomás oom martins, multimax action rentals, volvo nederland bv, fjällräven en toshiba.

De aftiteling bij de vierde aflevering is hetzelfde als bij de derde met uitzondering van het dankwoord. De volgende bedrijven en personen worden er bedankt: atp online service, transavia, desafios caramulo, icep portugal, ppc caramulo, pousada s. jeronimo, hotel do caramulo, jervis pereira, multimax action rentals, fjällräven, polar electro ned. bv, volvo nederland bv en toshiba.

In de vijfde aflevering was opnieuw alleen het dankwoord anders dan de aftiteling van de vorige aflevering. Dit is de lijst van deze week: transavia, atp online service, desafios caramulo, icep portugal, regiao de turismo do centro, tomás oom martins, olympus nederland bv, palace hotel do buçaco, de vlamboog bv, estudantina do universedade de coimbra, volvo nederland bv, fjällräven en toshiba.

In aflevering 6 wijkt opnieuw alleen het dankwoord af van de vorige week: transavia, atp online, the advanced travel partner, icep portugal, regiao de turismo de evora, tomas oom martins, libanio muteira rei, hotel dom fernando evora, volvo nederland bv, fjällräven en toshiba.

Bij de aftiteling van aflevering 7 was er een nieuwe naam te zien bij avid montage: vincent evers verving daar erik van der horst. Ook het dankwoord was aangepast: transavia, atp online, the advanced travel partner, icep portugal, regiao de turismo de evora, tomas oom martins, soc. agricola do freixo do meio, volvo cars nederland, fjällräven en toshiba.

In aflevering 8 werden in de aftiteling de twee namen bij online montage omgewisseld. We zagen eerst robert van spanje en toen raymond leijdekkers. Bij avid montage op dezelfde bladzijde verdween de naam koert kellens. Ook het dankwoord was weer anders. Deze keer werden genoemd: transavia, atp online, the advanced travel partner, icep portugal, regiao de turismo de evora, tomas oom martins, soc. agricola do freixo do meio, hotel dom fernando evora, desafio sul, volvo cars nederland, fjällräven en toshiba.

Alleen in het dankwoord is er een verschil tussen de aftiteling van aflevering 9 en die van de vorige aflevering. Nu worden genoemd: transavia, atp online, the advanced travel partner, icep portugal, regiao de turismo de evora, tomas oom martins, sintra city councel, turismo da costa do estoril, hotel dom fernando evora, desafio sul, volvo cars nederland, fjällräven en toshiba.

In aflevering 10 veranderde opnieuw het dankwoord: transavia, atp online, the advanced travel partner, icep portugal, regiao de turismo do oeste, tomas oom martins, desafios caramulo, skydive texel, volvo cars nederland, fjällräven en toshiba.

In aflevering 11 veranderde de naam van de uitvoerend producent naar edlef heeling (eerste bladzijde). Er kwam een item met twee namen bij op vijfde bladzijde onder styling: visagie en de namen waren esther oosterbeek en tanja de jong. Op de zevende bladzijde kwamen er onderaan zelfs drie items bij met elk één naam: licht (rene dingelstad), lichtassistentie (jasmijn tolk) en setdresser (adriaan bakker). Ook de aftiteling van deze aflevering had een origineel dankwoord: transavia, atp online, the advanced travel partner, icep portugal, tomas oom martins, skydive texel, volvo cars nederland, fjällräven en toshiba. Er werd ook een extra bladzijde toegevoegd aan de aftiteling: met dank aan: erik paméla dick kerstin karen prince harry ellen jantien john george en alle internet fanspoeha.com/demol | Home | 2001 | Stemmenoverzicht
Last update: September 14, 2006. erikt(at)xs4all.nl