poeha.com/demol | Home | Stemmenoverzicht

 

Wie is ...De Mol: Jaargang 3: Intro

Aan het begin van iedere aflevering geeft Angela een inleiding op de aflevering. Op deze pagina houden we haar tekst bij omdat er mogelijk hints in zitten verstopt. In de teksten hebben we de woorden die ook op het scherm zichtbaar worden gemaakt, gemarkeerd door ze vet af te drukken.

Aflevering 1

Elf Nederlanders op avontuur in Portugal. Samen moeten ze opdrachten doen. Elke opdracht die slaagt, levert geld op voor de pot. Een pot die kan oplopen tot meer dan 250.000 euro. 1 van hen is een saboteur die er alles aan zal doen om de opdrachten te laten mislukken, de mol. De kandidaten moeten deze saboteur ontmaskeren. Elke 2 dagen is er een test over de identiteit van de mol. Degene die deze test het slechtst maakt, moet onmiddellijk naar huis. Er is uiteindelijk maar 1 iemand die het geld wint. Degene die het antwoord weet op de vraag Wie is de mol?

Aflevering 2

Het eerste slachtoffer van de mol is gevallen. 9 kandidaten en 1 mol gaan verder met de opdrachten in Portugal. De kandidaten moeten deze saboteur ontmaskeren. Elke 2 dagen is er een test over de identiteit van de mol. Degene die deze test het slechtst maakt, moet onmiddellijk naar huis. Er is uiteindelijk maar 1 iemand die het geld wint. Degene die het antwoord weet op de vraag Wie is de mol?

Aflevering 3

Ze worden tot het uiterste gedreven. Psychisch en fysiek. Er zijn nog maar 8 kandidaten en 1 mol. De kandidaten moeten deze saboteur ontmaskeren. Elke 2 dagen is er een test over de identiteit van de mol. Degene die deze test het slechtst maakt, moet onmiddellijk naar huis. Er is uiteindelijk maar 1 iemand die het geld wint. Degene die het antwoord weet op de vraag Wie is de mol?

Aflevering 4

7 kandidaten en 1 mol. En vandaag moet er weer een kandidaat naar huis. Degene die het minst weet over de mol. Er is uiteindelijk maar 1 iemand die het geld wint. Degene die het antwoord weet op de vraag Wie is de mol?

Aflevering 5

Er gingen 11 mensen naar Portugal. Er zijn er nog maar acht over. Verleden week hoefde er niemand naar huis. Deze week moeten ze weer strijden om de pot, waarvoor ze wel moeten samenwerken. 1 van hen is een saboteur die er alles aan zal doen om de opdrachten te laten mislukken, de mol. De kandidaten moeten deze saboteur ontmaskeren. Elke 2 dagen is er een test over de identiteit van de mol. Degene die deze test het slechtst maakt, moet onmiddellijk naar huis. Er is uiteindelijk maar 1 iemand die het geld wint. Degene die het antwoord weet op de vraag Wie is de mol?

Aflevering 6

Na 10 zware dagen betaalde Kerstin de prijs. Zij werd het vierde slachtoffer van de mol. En toen waren er nog 7. Om het geld te winnen moeten ze samenwerken. Kerstin werkte samen. Maar hoe moet je nu samenwerken als je niemand kunt vertrouwen? Een dilemma voor de groep. Maar niet voor de mol.

Aflevering 7

't Spoor van de mol is bedriegelijk. 6 kandidaten zijn nog in 't spel. En de mol lijkt onzichtbaar. De kandidaten moeten deze saboteur ontmaskeren. Elke 2 dagen is er een test over de identiteit van de mol. Degene die deze test het slechtst maakt, moet onmiddellijk naar huis. Er is uiteindelijk maar 1 iemand die het geld wint. Degene die het antwoord weet op de vraag Wie is de mol?

Aflevering 8

De groep wordt overzichtelijk. Er zijn nog maar 4 kandidaten en 1 mol. De kandidaten moeten deze saboteur ontmaskeren. Elke 2 dagen is er een test over de identiteit van de mol. Degene die deze test het slechtst maakt, moet onmiddellijk naar huis. Er is uiteindelijk maar 1 iemand die het geld wint. Degene die het antwoord weet op de vraag Wie is de mol?

Aflevering 9

Het net sluit zich om de mol. Of toch niet? Niets is wat het lijkt. De kandidaten moeten nog een paar opdrachten doen. Dus de mol heeft nog een paar kansen om toe te slaan. En nog één keer stuurt de mol iemand naar huis.

Aflevering 10

Het spel is bijna gespeeld. We hebben nog drie kandidaten. Wie is de winnaar? Wie de verliezer? En wie is de mol?

Noot: deze week werden er tijdens de introductie geen woorden op het scherm getoond.

Aflevering 11

Deze week heeft Angela haar gebruikelijke intro niet gehouden.

Conclusies

We hebben hier nog weinig uit kunnen halen. Het viel op dat van aflevering 2 tot 5 het aantal woorden dat geschreven in beeld kwam 1 hoger was dan het aantal deelnemers (11, 10, 9 en 9). Dit klopt niet meer daarna: aflevering 6 had 6 benadrukte woorden en aflevering 7 11. Afleveringen twee en drie voorspelden iets leuks toen achtereenvolgens naast de standaardwoorden in beeld naar huis en ontmaskeren werden benadrukt. Jammer genoeg volgde er in aflevering vier geen woord dat begon met een j. In afleveringen 7 en 8 werden naar huis en ontmaskeren weer benadrukt. Opnieuw ontbrak in aflevering 9 het verwachte woord met als eerste letter een j.


poeha.com/demol | Home | Stemmenoverzicht
Last update: January 19, 2003. erikt(at)xs4all.nl