widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

januari 2011
Z m D w d v Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Schot voor de boeg

20110105 Met de filmpjes op de Avrowebsite kunnen we een eerste indruk krijgen van de tien kandidaten. Wie van de tien zou de Mol zijn?

Twee kandidaten waren niet aanwezig op de perspresentatie van het programma in december. Een groot deel van het materiaal in de filmpjes is afkomstig van de presentatie en de twee kandidaten komen daarom nauwelijks in de filmpjes voor. Dit maakt het moeilijk om een beeld van hen te krijgen. Maar we verwachten dat de Mol zijn best zal hebben gedaan om bij de presentatie aanwezig te zijn dus strepen we deze twee voorlopig door als kandidaatMol.

Noot: de laatste keren dat kandidaten ontbraken op de perspresentatie waren zij inderdaad niet de Mol: Annette in 2008, Dennis (S) in 2009 en Anniek eveneens in 2009. Bij de perspresentaties van 2007 en 2010 was iedereen aanwezig.

Wie zijn de andere acht kandidaten?

  • Hanna, Miryanna, Pepijn en Soundos: komen eerlijk en open over in de filmpjes; waarschijnlijk niet de Mol
  • Jan: laat bij Shownieuws weinig los; lijkt op een vroege afvaller en dus niet de Mol
  • Horace: moeilijk om hoogte van te krijgen. Maar we verwachten niet dat de Mol zou zeggen dat het programma saai is, dus hij lijkt ook niet de Mol
  • Patrick: interessante kandidaat maar zouden de makers hem als Mol kiezen? Voorlopig denken we van niet
  • Karin: zou waarschijnlijk goed de Mol kunnen spelen. Ze begint ook onmiddellijk met andere kandidaten zwart te maken: typisch Mollengedrag. Zij zou het wel eens kunnen zijn

We kiezen Karin als schot-voor-de-boeg-Mol. Met Manuel als eerste keuze zaten we er vorig jaar behoorlijk naast. Eens kijken hoe het nu uitpakt…

Reacties

Reactie van Tess
Datum: 05/01/2011, 10:23

Ik vind deze kandidaten in de filmpjes sowieso lastig in te schatten.
Ik heb juist het idee dat Hanna en Patrick er niet lang inblijven. Hanna omdat ze het telkens alleen maar zegt dat ze het een ‘schoolreisje’ vond en Patrick omdat hij niet echt veel loslaat, vind ik.
Denk dat Miryanna, Soundos, Karin, Jan, Pepijn, Horace wat langer erin blijven. Miryanna, Horace, Soundos en Karin zeggen iets over vrienden / hechte band.
En wie de Mol is… Ik kan het nu echt nog niet inschatten. Ik zou het leuk vinden als Jan er lang inblijft. Hij zegt dat hij zichzelf is tegengekomen, dus dat klinkt niet als een vroege afvaller.
Maar ik weet het gewoon niet, ben wel erg benieuwd wie verdachte dingen gaat doen in afl. 1!

Reactie van Tess
Datum: 05/01/2011, 10:28

Trouwens, ik vond het ook erg vreemd dat Anna als enige niets zei in het filmpje. Of heb ik iemand over het hoofd gezien die ook niets heeft gezegd? Denk het niet, maar vond dit erg vreemd.
En Art zei dat hij de eerste executie vreselijk vond…

Reactie van Avogadro
Datum: 05/01/2011, 10:35

Ik zat al op Karin vanwege precies de genoemde reden t.o.v. Miryanna (alleen zou ik het geen zwartmaken noemen), en ook hoe die naar Karin kijkt bij de executie. En nu dan weer die opmerking over Patrick. Het zou toch niet zo gemakkelijk zijn? Karin als mol vind ik daarom al weer minder interessant, dus ik ga een andere mol kiezen; welke weet ik nog even niet.

Reactie van Avogadro
Datum: 05/01/2011, 11:09

En mijn keuze valt op Patrick, vanwege het nemen van initiatief bij het indelen van de groep bij de stadionopdracht (“Horace, wij moeten ontvangen.”). En dat hij daarbij dus volgens Karin niet meer wist hoe zijn eigen systeem werkte.

Reactie van lo
Datum: 05/01/2011, 11:17

Ja klopt dus Art was er dan toch gewoon bij? Idd alleen Anna gemist.

Eens dat Miryanna en Soundos zeer eerlijk en open overkomen maar ik zie in Pepijn juist wel de Mol… hoe hij zich al meteen op de achtergrond houdt waar bijv. Patrick en Horace meteen naar voren vliegen… typisch mollengedrag aan het begin als er nog een grote groep is… laat de groep de fouten maar maken!!!

Karin zie ik totaal niet als mol, het zou eens leuk zijn als de eminence grise de mol is dus voorgaande jaren zette ik daar flink op in maar dit jaar met Karin acht ik de kans bijzonder groot dat zij de eminences grise volgt in een zeer vroeg afscheid. Net als Vera, Yvonne, etc.

Dus: Karin verliest de executie, ook omdat ik vermoed dat zij al de 1e ronde vol gaat op 1 of 2 (Patrick?!) ipv te spreiden op 5 a 6 mensen en zij zeer veel spreektijd krijgt in de molmail zoals alle afvallers in voorgaande jaren (ook weer een mooi gegeven om bij te gaan houden!)

Reactie van Tess
Datum: 05/01/2011, 13:14

Ja, maar zou dat iets zeggen dat Anna niks zei?
Miryanna verdenk ik ook niet, volgens mij is ze wel een beetje onhandig in de opdrachten maar ook wel serieus. Patrick en Soundos vind ik echt het type ‘Molzoeker’, hihi, omdat ze een grote fan zijn van het programma. Net als Tim (2010) en Dennis (2009)… Maar je weet natuurlijk nooit of ze ook Molacties uitvoeren, hihi. Ik denk dat Karin ver komt, maar niet omdat ze de Mol is. Kan Art ook niet goed inschatten, zou ook vroeg af kunnen vallen. Denk dat Hanna max. tot de helft komt ofzo. Kan Pepijn totaal niet inschatten, zou volgens mij wel een goede Mol zijn. Het lijkt mij ook grappig om Jan Molacties uit te zien voeren, hihi. Ik heb dus echt geen idee, maar we zullen zien morgen.
Ik hoop dat er wat verassingen zullen zijn dit seizoen op het gebied van Molacties…

Reactie van suzan
Datum: 05/01/2011, 13:29

Ik vind Miryanne wel wat twijfelachtig overkomen in het interview. Zou molgedrag kunnen zijn.

Reactie van Poli.
Datum: 05/01/2011, 17:14

Dat Horace het saai vond was maar een grapje, dus zegt eigenlijk niks.
Hij lijkt mij juist een geschikte kandidaat om te kiezen als mol (voor de productie), omdat volgens mij erg goed kan liegen (bijvoorbeeld bij Coen en Sander)

Geef een reactie