widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

januari 2010
Z m D w d v Z
« sep   feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 4: Samenvatting

In de vierde aflevering van Wie is de Mol? 2010 zaten drie opdrachten. Eerst kregen de kandidaten een soort herexamen in een Japanse school. Vervolgens moesten ze zandzakken verplaatsen over een grote afstand. En tenslotte was er een spannend spel in een donker bos met een vrijstelling als inzet. Barbara maakte de test voor de tweede keer op rij als slechtste. Zij had deze keer geen vrijstelling en moest vertrekken.

Deze week viel opnieuw iemand uit volgens de volgorde van de kandidaten in het Molboekje van de Avrobode: Loretta, Tim, Manuel en Barbara. Is Arjen de volgende?

20100128

Reacties

Reactie van René
Datum: 28/01/2010, 22:40

Opvallend, maar zó duidelijk zullen de hints toch ook weer niet zijn?

Reactie van Tess
Datum: 28/01/2010, 22:42

Vond het helemaal niet erg dat Barbara afviel, minst leuke kandidaat die nog over was. Vind vooral Erik, Arjen, Kim, Hind en Sanne leuke kandidaten, en hoop dat Frits volgende keer afvalt. Echt een goede aflevering, moet heb nog wel een keer terugkijken…Kan weinig veranderen in mijn verdenkingen. Arjen als hoofdverdachte en twijfel over Sanne, Hind (& toch Frits??). Al was Frits wel erg gespitst op geld? Daarom moet ik de afl. dus nog een keer weer zien. Enne, hoop dus duidelijk niet dat Arjen afvalt! Wel lullig van Frits om de vrijstelling als laatste te pakken, maar ze anderen hadden hem goed teruggepakt. En Arjen was ook weer grappig met ‘Degene die iets laat vallen, is definitief de Mol!’. Laat Erik eerst iets vallen, precies daarna Arjen, whahaha! Ben nu alweer benieuwd naar de volgende…

Reactie van MacGyverMagic
Datum: 28/01/2010, 22:44

Had Arjen het niet over wie het EERST iets laat vallen is de mol. Hij dacht waarschijnlijk dat er zoveel gevallen was, dat hij het ook wel kon proberen. Opvallend dat Erik meteen zei dat hij het moest laten liggen en verder moest lopen.

Wat betreft Frits. Hij had de vrijstelling op het meest gunstige moment gepakt. Als hij het eerder had gedaan was er nog minder in de pot gegaan en had hij nog meer vijanden gekweekt door meer mensen in het bos te laten zitten. Ik vind dat ze hem te hard hebben aangepakt.

Reactie van Firellius
Datum: 28/01/2010, 23:07

Afspraak is afspraak. Ze zouden allemaal voor de sleutel gaan. Daarbij is zijn gedrag absoluut niet te rijmen met de speech die hij eerder in de aflevering af stak. Hij heeft iedereen bedrogen en te grazen genomen. (Dat klonk wat ruwer dan bedoeld)

Ik vind het hartstikke jammer dat Barbara er alsnog uit ligt. Ik ken al niet zo veel “Celebrities”, en dan vind ik het sowieso jammer dat er één uit gaat die ik wel ken.

Viel me trouwens ook op dat bij de zandzak opdracht Sanne voor het eerst noemenswaardig bijdroeg.

En Kim kende de stelling van pythagoras niet. Tsk…

Reactie van MacGyverMagic
Datum: 28/01/2010, 23:14

Wel gek dat iedereen frits meteen verdenkt. Ik denk dat zijn actie puur zelfbehoud is omdat hij niet zeker is van zijn mol. Of hij is zelf de mol en wilde wat meer tegenstand. Zou niet de eerste keer zijn dat de mol aandacht wil. Jon, Inge, Dennis, George. Allemaal sloegen ze een grote slag om aandacht te trekken…

Reactie van Cosmic Fool
Datum: 29/01/2010, 00:34

Frits valt voor mij af als mol vanwege zijn act van vandaag. De Mol wil zeker niet buiten de groep vallen want dan kun je onmogelijk nog wegen op de besluitvorming van de groep.

Wat de “afspraak is afspraak” betreft: dit is WIDM en hier speelt iedereen voor zichzelf. Het is geen leuk uitstapje met een groep vrienden waarin ze ‘gezellig’ wat opdrachten doen. Het is een hard spel dat veel meer draait om mensenkennis en psychologisch inzicht dan eender welk TV-programma. Dat maakt het juist zo goed. Niet je medekandidaten of de kijkers thuis bepalen het lot van de individuele kandidaat, maar je hebt alles zelf in handen.

Reactie van JP Pellemans
Datum: 29/01/2010, 08:18

Een algemene reactie voor de schrijver van dit blog.
Complimenten voor de nauwgezette en prettige manier waarop je wekelijks dit weblog schrijft. Ik, en met mij veel mensen in mijn omgeving, volgen het met heel veel plezier!
Dank!

Reactie van René
Datum: 30/01/2010, 19:14

Ja, ook mijn complimenten aan Erik.

De blog is erg handig om een aantal dingen op een rijtje te zetten. Al ben ik er nog steeds niet van overtuigd dat Arjen de mol is 😉

Reactie van mollydolly
Datum: 07/02/2010, 13:35

Erik draagt in afl. 5 een sweashirt met testbeelden in de bovenbalk Bhoedisme.Het hoofd van die omroep in Nederland heet……Ivar Mol….

Geef een reactie