widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

maart 2009
Z m D w d v Z
« feb   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

MolFanDag 2009

Op zondag 15 maart was de fandag voor het programma Wie is de Mol? 2009. Deze dag werd niet zoals gebruikelijk georganiseerd door de crew van RealityNet in de Observant in Amersfoort maar door de AVRO zelf in het AKN-gebouw in Hilversum. Dit is goed bevallen. De Avro had gezorgd voor busshuttles van het station naar het gebouw, er was ruime parkeergelegenheid, de catering was uitstekend verzorgd en er was meer ruimte beschikbaar waardoor er meer fans dan gebruikelijk de fandag konden bezoeken.

Er hadden zich ongeveer 600 fans aangemeld voor de dag, twee keer zo veel als normaal. Het was dan ook erg druk. De dag begon rustig met een quiz over het programma gemaakt door Heinz. Daarna kwamen presentator Pieter Jan en zes van de kandidaten de zaal in: Anniek, Froukje, Jon, Rick, Sebastiaan en Viviƫnne; Hans kwam wat later. De kijkers konden de kandidaten vragen stellen en daarna was er een kans om met een kandidaat op de foto te gaan.

Het vierde onderdeel van de dag was een veiling van Molitems door veilingmeester Hans en assistente Anniek. Er werd weer grof geld neergeteld voor de items, bijvoorbeeld 460 euro voor het draaiboek van Pieter Jan. De veiling haalde in totaal 2077 euro op voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Er was ook nog een finaleronde voor de quiz waarin de drie besten (allemaal dames) acht extra vragen moesten beantwoorden.

Het was een geslaagde dag! Toch is er nog ruimte voor verbetering. Zo was er geen directe bevesting van de inschrijving, misten de bezoekers de naamkaartjes van de Observant en wist niemand precies wat het programma van de dag was. De ruimte was erg warm en de kandidaten waren moeilijk te bereiken. Volgende keer toch maar echte rijen plannen voor het ontmoeten van kandidaten zodat die niet van meerdere kanten tegelijk kunnen worden bestormd. Misschien kan halverwege de meet-en-greet alvast de veiling gestart worden om de druk op de kandidaten te verlichten.

Volgend jaar weer!

(zie ook verslag MolFanDag 2008)

Reacties

Reactie van mailman
Datum: 15/03/2010, 11:06

Was het niet KIKA, die de opbrengst van de veiling kreeg?

Geef een reactie