widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

maart 2009
Z m D w d v Z
« feb   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 8: Kandidaatsacties

Even de kandidaatsacties bijwerken. We lopen een paar afleveringen achter. We beperken ons tot de drie finalisten.

  • Taxi’s: de groep van Viviënnne kwam keurig op tijd binnen maar het koppel Anniek-Jon redde het maar net. Puntje voor Viviënne.
  • Ben Hur: Jon vroeg de trekkers om beter hun best te doen en legde de kathedraal op de juiste plaats. Punt voor hem.
  • Supermarkt: Anniek en Jon corrigeren aanvankelijk de fout van Dennis. Anniek pakt daarvoor ook nog terecht een Brits product van Viviënne uit de kar. Maar Viviënne had zichzelf inmiddels gecorrigeerd. Punten voor iedereen.
  • Wadji Mujib: Anniek protesteerde toe Dennis en Rick het tweede blok tegen de kant kapot wilden gooien. Punt voor Anniek.
  • Lunch: Viviënne verdubbelde het gewonnen geld en Jon hielp haar daarbij. Punt voor beiden.
  • Treinreis: Jon en Viviënne verdienden geld voor de pot. Opnieuw een punt voor beiden.
  • Petra: Anniek organiseerde de uitvoering van deze opdracht. Puntje voor haar.

Na vijf afleveringen was er weinig verschil tussen de kandidaten en dat blijft zo. Anniek heeft nu acht kandidaatspunten, Jon negen en Viviënne twaalf. Zo komen we er niet achter wie de Mol is.

Reacties

Reactie van Firellius
Datum: 02/03/2009, 12:28

Je zou bij de taxi-opdracht een minpunt kunnen toekennen aan Anniek. Zij weigerde aan het einde van de opdracht te rennen en spoorde Jon aan om te laat te komen.

Reactie van erikt
Datum: 02/03/2009, 21:31

Nee, bij deze overzichten gaat het er alleen maar om wat kandidaten goed doen en niet om wat ze fout doen. Ik heb de opdrachten van aflevering 1-5 ook nog eens teruggekeken en op basis van wat nu bekend is, kom ik op de stand 11-11-11 uit 🙁

Reactie van lo n
Datum: 02/03/2009, 22:11

Ik vind het niet een erg objectieve optelsom hoor. Ik kom voor Anniek in alle afleveringen op welgeteld 1 kandidaatspunt uit en als ik heeeel erg mijn best doe 5.

Hoe kun je bijv. nu Anniek met de producten een punt toekennen? Ze saboteert alleen door het duurste uit de wereld in te leggen, de luiers, en als Dennis haar dwingt die terug te brengen legt ze direct de creme neer, het op 1 na duurste.

Dit is zo’n geval waar je natuurlijk tussendoor ook een positieve actie kan zien want de mol wil niet machtig veel opvallen, zie ook eerder bij de pijpen dat ze de watermeloen goed doet. Daar kon ze maximaal positief acteren voor minimale groepswinst.

In Wadji Mujib valt ook niks positiefs te noteren, ze was giga tijd aan het roven en juist toen op het eind de tijd juist traag moest, want de 2 minuten gaan lopen, spoedde ze zich naar het eindpunt.

Staat dan toch in geen verhouding van het blok tegen de kant waarbij ze hooguit zelf roept dat dat gevaarlijk is. Dat stroompje gaf helemaal geen gevaar maar door haar overdreven actie kon ze wel scoren als anti-mol.

Kortom, ik vind een kandidaatsactie echt een actie die positief uitwerkt op de pot/je echt een kandidaat aan het werk ziet. Zoals weldegelijk bij Anniek met die topito’s. Voor de rest kom ik nou niet bepaald op score voor haar op dit punt.

Geef een reactie