widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2009
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Molmarathon

Het weekend was een uitstekende gelegenheid voor een Molmarathon: een mogelijkheid om alle afleveringen nog een keer te bekijken en dan in het bijzonder te letten op de vier kandidaten die nog in het spel zitten. Ieder van hen blijkt het in ongeveer evenveel opdrachten goed en slecht te hebben gedaan als de andere drie. We hebben het volgende overzichtje gemaakt:

  • Dennis: is sowieso de Mol niet want hij wilde geen Mol zijn in aflevering 1. Bovendien was hij in een paar opdrachten de best-presenterende kandidaat, niet bepaald een rol voor de Mol.
  • Viviënne: deed erg verdacht in de laatste afleveringen maar zij verdiende al een paar keer grote bedragen voor de pot. Dat was altijd in een groep met andere kandidaten maar bij het bedienen claimde zij toch wel zelf de verantwoordelijkheid voor het slagen van de opdracht. Dit is een onwaarschijnlijke strategie voor een Mol dus zij is het ook niet.
  • Jon: valt op door vele positieve acties en brengt regelmatig geld in de pot, al zijn dit kleine bedragen. Alle andere kandidaten verdenken hem. Als hij de Mol is dan is hij een slechte Mol.
  • Anniek: het zou het leukst zijn als zij de Mol is want zij heeft het minst bijgedragen aan de pot. Maar Anniek kreeg een rood scherm in aflevering 2, ze heeft mogelijk geweigerd om de Mol te spelen in aflevering 1 en de kandidaten die haar verdachten (Sebastiaan en Rick) zitten inmiddels thuis. Anniek is dus evenmin de Mol.

Daar zitten we dan met drie kandidaten die de Mol niet meer kunnen zijn en 1 slechte Mol. Nu is dan ook nog eens Jon betrapt met de verwisselde supermarktspullen in zijn handen dus hij is inderdaad de Mol. Het is jammer maar het is niet anders.

Reacties

Reactie van Heinz
Datum: 25/02/2009, 10:20

Hebben we toch weer dezelfde Mol! Maar of we goed zitten.. Dat wordt nog spannend! 🙂

Reactie van Hans
Datum: 25/02/2009, 10:21

Of Dennis nee heeft geantwoord in de allereerste opdracht is nooit in beeld geweest. En voor zover ik kan inschatten was Dennis alleen bij het kasteel van Dunluce de beste kandidaat en ook daar had hij een paar mollenacties; de verkeerde kant op rennen (Sebas:” andere rechts”) en niet samen met Sebas over het laatste stuk rennen.

Reactie van swifty
Datum: 25/02/2009, 10:32

Goed dat je toch van Vivienne afstapt! Ik hoop echt dat Jon niet de mol is, dat zou dit mooie seizoen wel een beetje verpesten (al begin ik wel steeds meer te twijfelen)…

Reactie van Michel
Datum: 25/02/2009, 16:16

Jon verdient keer op keer geld of draagt daaraan bij. Soms niet, maar vergeleken met Anniek is hij een hele enthousiaste kandidaat.

Anniek blijft dus mijn mol. Dat rode scherm lost zich nog wel een keer op. Hoe kan ze toen een rood scherm hebben gekregen, en er nu nog steeds in zitten?

Reactie van myy
Datum: 25/02/2009, 16:22

Het is inderdaad moeilijk deze keer. Maar Dennis kan net zo goed de Mol zijn. Hij doet soms erg vage dingen. Hij zei na die ‘nee’ weet ik niet, maar we hebben hem niet by het ‘panel’ gezien. Kan ook een ‘instinker’ zijn. Misschien was de Mol er allang.
Zou het jammer vinden als Jon de Mol is.

Reactie van myy
Datum: 25/02/2009, 16:24

P.S. Ik let al een paar keer bij afleveringen terugkijken op Jon, omdat ik wil weten waarom iedereen hem verdacht vindt. Ik kan namelijk maar heel weinig verdachte dingen vinden. Hij verdient veel geld, hij is alleen niet altijd de snelste. Maar bij het Telefoonspel was zijn team bijv. het enige team dat binnen was ect… Ik vind het echt niet de Mol!

Reactie van lo n
Datum: 25/02/2009, 16:39

De grap bij de boodschappen was toch dat ze de vlaggen verkeerd hadden??? Zoals gewoonlijk zijn er weer kandidaten gekozen die de basisschool niet hebben afgerond (zie Edo, Coen en hoe heet ze die blonde met dat optelsommetje vorig jaar), een groot stel kandidaten zei nu pertinent die vlaggen verkeerd.

Het aller enigste wat Jon mollig maakt is dat hij er niet uitkwam met de onderhandelingen over de topito’s terwijl Anniek ze zo weggaf. Maar dat is dan ook het enige wat ik van Jon gezien heb.

Reactie van Luc
Datum: 25/02/2009, 17:46

Jon heeft wat bijgedragen voor de pot maar niet veel : tijdens het verlaten kantoor waar het geld veel minder waard bleek te zijn en met flipperen (€100). Maar Anniek heeft inderdaad het minst bijgedragen van allemaal, hoewel het afstaan van haar topito dan weer onmols is. Vandaar dat ik nog steeds twijfel tussen die twee. Beiden brachten ook niets binnen bij het strandjutten en eindigden bijna te laat met de taxi.
Dennis en Viviënne brengen individueel te veel binnen voor de pot en zijn dus niet de Mol.

Reactie van Tritorus
Datum: 25/02/2009, 19:52

Anniek gaf haar topito wel snel maar niet zonder tegenprestatie af: Vivienne mocht hem niet afgeven…

Pingback van Wie is de Mol (8) | Publiekelijk tijdverdrijf
Datum: 26/02/2009, 21:48

[…] Kortom, hoezeer sommigen ook volhouden dat Jon de mol is, Anniek is de mol. En aangezien Jon haar verdacht maakt hij een goede kans om te winnen (Viviënne zat meer op Jon). Dennis ging vol op Jon, en vloog eruit. […]

Geef een reactie