widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

maart 2012
Z m D w d v Z
« feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

MolFanDag 2012

20120318h Op zondag 18 maart 2012 was de fandag voor de twaalfde serie van Wie is de Mol?. Deze werd zoals bijna elk jaar gehouden in de Observant in Amersfoort. Vanaf 13:00 konden de fans van het programma napraten over de serie, zowel met elkaar als met de kandidaten en andere mensen van het programma. Er waren vijf kandidaten aanwezig: Marit, Frits, Tim, Liesbeth en Hadewych. Mol Anne-Marie kon vanwege een optreden in Groningen niet aanwezig zijn. Er was een liveverbinding met een groot beeld op een scherm geregeld zodat de fans toch een paar minuten met haar konden spreken.

De MolFanDag bevatte de traditionele onderdelen: fandagquiz, meet&greet, veiling en finale van de internetquiz. Bij de meet&greet konden de fans individueel spreken met de kandidaten, om een handtekening vragen en met hen op de foto. Bij het vragenvuur werden geselecteerde vragen van fans beantwoord. Daar kwam interessante informatie uit. Zo hoorden we dat de originele bestemming niet IJsland was maar Marokko. Anne-Marie kreeg tijdens de opnames lastminutetips van de crew via sms en Tim kan nog altijd niet uitleggen waarom hij groen stemde in het Höfðihuis. Niemand vroeg op wie Marit in de test stemde toen zij afviel maar deze vraag blijkt zij al op Twitter te hebben beantwoord: alles op Anne-Marie. Vreemd dat zij toch moest vertrekken.

Op de veiling werden diverse attributen van het programma verkocht. Het kwartetspel uit aflevering 8 bracht het meeste op: 325 euro. In totaal bracht de veiling 2225 euro op voor een goed doel, Energy4All, wat kennelijk was voorgesteld door Frits.

Het was weer een geslaagde MolFanDag. Erg leuk om de andere fans weer te ontmoeten en met hen van gedachte te wisselen over de serie. Organisatie: bedankt!

Foto’s en verslagen van de MolFanDag zijn te vinden op het forum van wieisdemol.com en op Twitter. Er is ook een vodcast van Joeri.

Geef een reactie