widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2012
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 7: Wie wordt de volgende afvaller?

20120214a Zes keer op rij de afvaller fout voorspeld. Dit gaat niet goed. Het geeft ook weinig hoop op een correcte Molkeuze. Enfin, we proberen het gewoon nog een keer.

Voor aflevering 7 verwachten we Anne-Marie als afvaller. De belangrijkste aanwijzing hiervoor zit in de vooruitblik aan het einde van aflevering 6. We zien een rood scherm bij Art (50:23) terwijl hij recht naar voren kijkt naar de plek van Anne-Marie. Zij kijkt naar het scherm (50:21) met dezelfde ongeruste blik van aflevering 2 (46:41). Ook twee hints verwijzen naar Anne-Marie als mogelijke volgende afvaller: de ruis in de introductiefilmpjes en de beurtenaanwijzing van de tests.

Ook de Roodshowhint verwijst mogelijk naar Anne-Marie als volgende afvaller: het muzieknummer van deze week bevat een stukje If you wanna do your own thing wat verwijst naar de solostrategie van Anne-Marie (afl.6, 30:10). Verder staat Anne-Marie op de voorste rij op de afvallersfoto, daar waar we de volgende afvaller verwachten na Marion (achter), Dio (voor), Maarten (achter), Marit (voor) en Frits (achter).

Maar de kijkrichting van Art bij het rode scherm is niet exact te bepalen. Het kan ook zijn dat hij naar Hadewych kijkt. Ook voor Hadewych als volgende afvaller zit een mogelijke aanwijzing verstopt in de tests. De Roodshowhint was het stukje Two can play that game en dat verwijst volgens sommigen naar de zwangerschap van Hadewych tijdens de opnames. Tegen Hadewych als volgende afvaller spreekt dat zij op de afvallersfoto op de achterste rij staat terwijl de volgende afvaller vooraan wordt verwacht.

20120125c Die afvallersfoto voorspelt eigenlijk Liesbeth als volgende afvaller. Altijd viel na iemand van de achterste rij iemand uit die schuin voor deze persoon stond: Dio na Marion en Marit na Maarten. Na Frits zou dan Liesbeth moeten volgen. De introductiefilmpjes verwijzen mogelijk naar haar als volgende afvaller maar de testvragen doen dat niet. Verder kijkt Art niet naar haar bij het rode scherm. Liesbeth lijkt veilig.

De testvolgordes wijzen mogelijk naar Tim als volgende afvaller. Hij stemde als laatste in test 6 en kandidaten die als laatsten stemden in de vorige vier tests moesten bij de eerstvolgende gelegenheid naar huis. Maar Art kijkt niet naar Tim bij het rode scherm dus hij blijft er waarschijnlijk gewoon in.

Ook William doet nog wel even mee. In een ingewikkelde uitleg van de testvolgordes zou hij de volgende afvaller zijn omdat hij de op-1-na-laatste stemmer was terwijl Tim de laatste was. Maar ook William wordt niet aangekeken door Art bij het rode scherm.

De afvaller van aflevering 7 wordt belangrijk voor het groeiende aantal kijkers dat denkt dat Tim de Mol is. Hadewych en Liesbeth lijken Tim niet te verdenken en zouden dus moeten vertrekken als Tim de Mol is. Anne-Marie en William verdenken hem wel en zouden dus moeten blijven. Zo geeft de afvaller ook meer duidelijkheid over wie de Mol is en wie niet.

Reacties

Reactie van Jordy
Datum: 15/02/2012, 08:07

Anne-Marie zit vooral op tim en een klein beetje op Liesbeth. Hadewych zit op Liesbeth, William ook (testvraag beantwoordt mol zat op het vlot) en Hadewych ook (testvraag). Het lijkt me zo klaar als een klontje als Anne-Marie eruit vliegt.

Reactie van Jordy
Datum: 15/02/2012, 08:08

En tim ook (maar die twijfelt).

Reactie van zwft
Datum: 15/02/2012, 12:13

Goeie keuze 🙂

De roodshow hint kan ook naar de twee voornamen van Anne-Marie verwijzen (two can play that game). Maar het belangrijkste is dat mijn systeem dan in stand blijft (grapje).

Reactie van Jordy
Datum: 15/02/2012, 14:07

Nee zwft, de roodshowhint slaat op mij, ik heb namelijk 2 ogen! :O.

Reactie van Tess
Datum: 15/02/2012, 14:59

Letterlijk zou je denken dat Hadewych afvalt omdat ze vorige week een soort pactje heeft gesloten met Tim — ‘Two Can Play That Game’. Maar idd, het zou ook heel goed Anne-Marie kunnen zijn, ik denk één van die twee.

Reactie van zwft
Datum: 15/02/2012, 15:05

@Jordy: je vergeet je oren!

Ach, ik probeer alleen maar aan te vullen wat ErikT schrijft. Ik heb ook wel gemerkt dat je met die roodshowhints vele kanten op kan.

Reactie van Luc
Datum: 15/02/2012, 17:36

Ik gok op William als volgende afvaller.

Reactie van Avogadro
Datum: 15/02/2012, 21:16

Ik vind die radiohint toch wel duidelijk. En waarom gaat de minuut van de molmail over het aanwijzen van de penningmeester? Ik gok dus op Hadewych.

Geef een reactie