widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

januari 2012
Z m D w d v Z
« sep   feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Wie verdenkt wie?

20120129a Tijdens de tests zeggen de kandidaten niet altijd op wie ze stemmen. Maar we hebben nu al vier tests gehad. Als we de resultaten combineren, en ook kijken naar wat de kandidaten in de rest van de uitzendingen zeiden, dan kunnen we er wellicht achter komen wie iedereen verdenkt. Dit kan nuttige informatie zijn als een kandidaat uitvalt. De persoon wie hij verdacht is dan waarschijnlijk niet de Mol. Eens kijken:

  • Marion: zei in de eerste test op Tim, Liesbeth en Frits te stemmen en moest vertrekken
  • Dio: had Tim en Marit als hoofdverdachten in de eerste test en vertrok in aflevering 2
  • Maarten: noemde Tim als verdachte in aflevering 2 en vertrok in aflevering 3

Opmerkelijk: de eerste drie afvallers noemden allemaal Tim als verdachte. Wie Tim bij de test noemt, ligt er meteen of in de volgende aflevering uit. En in de derde test noemde niemand Tim als verdachte, wat klopt met het feit dat niemand uitging in aflevering 4. Als dit zo doorgaat dan is het slecht nieuws voor Anne-Marie. Zij noemde Tim als verdachte in aflevering 4. Moet zij in aflevering 5 vertrekken? Of wordt het Hadewych, die al in test 2 sprak over Tim?

  • Hadewych: vertelt in de tweede test dat Tim haar vriendje is geworden en noemt in test 3 William als haar hoofdverdachte.
  • Anne-Marie: noemde verschillende verdachten tijdens de tests: William (2x), Hadewych, Frits en Liesbeth maar is in test 4 het duidelijkst over haar hoofdverdachte: Tim
  • Marit: noemde nog nooit een verdachte in de tests. In aflevering 4 zei zij wel dat Anne-Marie 1 van haar potentiële verdachten was (09:07) en dat Frits en William haar lieten twijfelen (27:55). Haar hoofdverdachte is kennelijk iemand anders: Hadewych, Liesbeth of Tim dus.
  • Tim: gaat in de derde test voor Frits, Liesbeth en Anne-Marie. In de eerste test had hij het al over Frits en tegen Dio in aflevering 2 over Anne-Marie (28:34).
  • William: zet alles in op 1 persoon in test 1. In test 2 komen we erachter dat dat Frits was. Liesbeth (test 2) en Anne-Marie (test 4) noemt hij als zijn andere verdachten.
  • Liesbeth: zegt in test 2 drie verdachten te hebben. In test 3 blijkt dat 1 daarvan Frits is. Of dat nog steeds zo is in test 4, is niet duidelijk.
  • Frits: noemt Anne-Marie en Liesbeth als verdachten in test 3.

Het lijkt erop dat de meeste kandidaten een hoofdverdachte hebben: Anne-Marie (Tim), Frits (Liesbeth), Hadewych (William), Liesbeth (Frits?), Marit (onbekend), Tim (Anne-Marie?) en William (Frits). Eens kijken of we deze informatie kunnen gebruiken om met de komende afvallers deelnemers uit te sluiten als Mol.

Reacties

Reactie van Tumtum
Datum: 30/01/2012, 00:06

En wéér een reden erbij om Anne-Marie te verdenken. Als ze echt op Tim zat en dus nu af moest vallen (die redenering klopt natuurlijk niet, want het is niet zo dat alle anderen wél op de goeie Mol zitten) dan had ze vermoedelijk bij de twee gezeten die de test het slechtst hadden gemaakt. Anne-Marie kan volgens mij rustig, tot Tim eruit vliegt, blijven zeggen dat ze Tim verdenkt zonder ooit te hoeven gaan 🙂

Geef een reactie