widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

januari 2012
Z m D w d v Z
« sep   feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 4: Wie wordt de volgende afvaller?

20120125b Vorige week probeerden we de afvaller te voorspellen door te kijken naar de verborgen aanwijzingen. We vonden inderdaad een aanwijzing naar de goede afvaller maar ook aanwijzingen naar drie andere kandidaten. Dat hielp niet. Deze week proberen we het op een andere manier. We kijken wie wie verdenkt en proberen op basis van een Molkeuze te voorspellen wie erin blijft.

Voor ons is Frits de Mol. Hij blijft er dus in. Anne-Marie, Liesbeth, Tim en William verdenken hem dus zij blijven er ook in. Dan moet of Hadewych of Marit eruit in aflevering 4. Hadewych verdenkt William. Marit heeft nooit een verdachte genoemd. Deze twee dames worden ook weinig als verdachte genoemd door de andere kandidaten. Hadewych kreeg een stem van Anne-Marie en Marit werd nooit als verdachte genoemd. Marit heeft in de verdachtencarroussel het minst duidelijke plaatje en lijkt het meest geschikt als volgende afvaller.

20120125c Toch nog even kijken naar de hints. Van de afvallersfoto vertrok na Marion de persoon die linksvoor haar staat. Als na Maarten de persoon linksvoor hem vertrekt dan is Anne-Marie aan de beurt. Marit staat op deze foto rechtsvoor Maarten, ook een kansrijke positie. Ook de vooruitblik van 1 minuut van de eerste aflevering verwijst naar deze twee kandidaten. We zien vijf kandidaten in beeld maar niet Marion, Dio, Maarten, Marit en Anne-Marie. Zijn dit de eerste vijf afvallers?

De tweede test eindigde met de kandidaten Hadewych, Maarten (derde afvaller) en Dio (tweede afvaller). Is dan toch Hadewych de vierde afvaller?

De rooksignaalcode was 4263. Als je kijkt naar de introductiefilmpjes (afl. 3, 01:25-02:06) dan valt op dat de derde (Marion), zesde (Dio) en vierde (Maarten) kandidaat zijn vertrokken. Is dan nu nummer twee Tim aan de beurt?

Er is ook nog een kans dat er in de vierde aflevering niemand vertrekt. De mol twittert Wat denk je dat ik ga stemmen morgen? Rood? Groen? Misschien hebben de kandidaten de kans om de afvaller van de week terug te kopen voor veel geld.

Conclusie: de verdachtenanalyse en de hints verwijzen naar verschillende mogelijke afvallers of zelfs naar geen afvaller. Ook deze week is het niet eenvoudig om de juiste afvaller te voorspellen.

Reacties

Reactie van zwft
Datum: 26/01/2012, 03:33

Tot noch toe kan ik geen theorie ontdekken die de afvallers voorspelt. Naar de rooksignaalcode heb ik ook gekeken en ik kwam ook op Tim uit, maar dan zou je de reeks door moeten trekken…4-2-6-3-8-4-10-5-12-6 Als je de unieke getallen uit deze reeks toepast op het introductiefilmpje dan houd je de 1, de 7 en de 9 over (Liesbeth, Anne-Marie en Marit). Tja… ik vind het geen sluitende theorie.

Voor de geschiedenis liefhebber:
http://www.youtube.com/watch?v=Dzr-ClXnnfI

Reactie van jordy
Datum: 26/01/2012, 07:58

Met Liesbeth als mijn hoofdmol zou Hadewych de volgende afvaller moeten zijn, zij zit of op William of Tim. Nou, die zijn het in ieder geval niet [/Frits]

Reactie van Kevin
Datum: 26/01/2012, 12:54

Op een forum heb ik nog een andere theorie gelezen. Bij die theorie wordt gekeken naar de testvolgorde van de kandidaten. Het komt erop neer dat degene die direct voor de afvaller de test invult, de volgende aflevering een rood scherm krijgt. Zie het volgende rijtje:

Testvolgorde aflevering 1: Dio, dan direct daarna Marion
Afvaller aflevering 2: Dio
Testvolgorde aflevering 2: Maarten, dan direct daarna Dio
Afvaller aflevering 3: Maarten

Het zijn maar twee afleveringen, maar opvallend is het wel. In aflevering 3 is Liesbeth direct voor Maarten aan de beurt. Het grappige is dat Liesbeth een topverdachte op Internet is en dat er komende aflevering iets schijnt te gaan gebeuren omtrent de executie. Mocht er dan niemand uitgaan, dan zou dit zomaar een hint naar de mol kunnen zijn.

Geef een reactie