widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2011
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 8: Wie wordt de volgende afvaller?

20110223 We verwachten dat Anna de volgende afvaller zal zijn. In de zevende test waren Anna en Pepijn de enige die niet op Patrick stemden. Pepijn is vertrokken en als Patrick de Mol is dan is het logisch dat Anna de volgende is. Daarnaast kwam bij Anna de achtste vraag in beeld bij de tweede test. Bij Pepijn was de zevende vraag te zien bij deze test en hij moest in aflevering 7 vertrekken. Als dit zo doorgaat dan moet Anna er dus uit in aflevering 8.

Er is ook nog een kleine kans dat Soundos moet vertrekken. Immers Jan leek op haar te stemmen in aflevering 5 en kreeg vervolgens een rood scherm. Als Soundos de finale haalt dan zou je haar om deze reden kunnen uitsluiten als Mol. Dus om de finale spannend te houden zou Soundos voor de finale moeten vertrekken. Maar datzelfde zou je kunnen zeggen over Karin. Pepijn stemde op haar in de zevende test en lag er meteen uit.

Aflevering 8 krijgt in ieder geval een spannende ontknoping!

Reacties

Reactie van lo
Datum: 23/02/2011, 20:48

“Jan leek op haar te stemmen in aflevering 5 en kreeg vervolgens een rood scherm. Als Soundos de finale haalt dan zou je haar om deze reden kunnen uitsluiten als Mol”?

Een m.i. merkwaardige interpretatie. Jan heeft nooit en dus ook afl. 5 niet op Soundos gezeten. Je hoort hem louter wat over haar vertellen zoals –alle– kandidaten over –alle– kandidaten ‘iets’ zeggen en de regie ertoe over ging dit eruit te knippen en uit te zenden om Art uit de wind te houden.

Hoe kun je zeggen dat aangezien Jan vanaf afl. 1 t/m 4 op Art zat en zelfs zeer sterk, namelijk focus op puur die ene, hij ineens licht zag en switchde naar Soundos? Er is echt helemaal niets dat daar op wijst, zeker ook niet alles wat na afloop in bijv. de roodshow naar buiten kwam (waar hij bijv. bekende zeker niets op Soundos in te hebben gevuld).

Reactie van Tess
Datum: 24/02/2011, 17:46

Inderdaad Lo, Jan stemde elke keer op Art.
Al denk ik ook dat deze afl. Anna eruit gaat. Ik hoop elke keer dat Karin eruit gaat, maar dat gaat vast niet gebeuren 🙁 .

Reactie van Marije
Datum: 24/02/2011, 22:01

Ik weet niet in welke afl, maar alle afvallers zijn met een vraag in beeld geweest met het nr van de afl waarin ze afvallen, zoals jij al zei. Dat betekent dus dat Karin er in aflevering 10 uitgaat en de finalisten zijn Art, Patrick en Soundos. Verliezer is dan Art want die had vraag 11 en patrick en soundos hadden allebei vraag 20!

Geef een reactie