widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2011
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Zoeken in de branding

20110217 De zes overgebleven kandidaten krijgen van Pieter Jan te horen dat er kokers met geld zijn verstopt onder het water bij het strand. Daar liggen touwen die samen een soort reuzenvisgraat vormen, met de kokers en bommen eraan vast. Ze mogen tien seconden naar een kaart van de onderwaterstructuur kijken en worden dan in het water gestuurd.

Soundos vindt al snel een koker en gaat dan als keeper aan de kant staan om de gevonden kokers naar een mandje verderop het strand te brengen. Pepijn vindt een koker en geeft die aan Soundos. Later geeft hij haar nog een koker maar Soundos laat die in het water vallen. Patrick valt op Anna en blesseert haar knie.

Art pakt ook een koker en gooit die naar Patrick, die de rol van keeper op zich heeft genomen. Anna rent moeizaam met een koker naar het mandje maar het is niet duidelijk of ze hem zelf vond. Pepijn vindt de laatste koker en rent het strand op maar haalt het mandje niet binnen de tijd. Het mandje blijkt acht-en-een-halve koker te bevatten.

Tijdens de evaluatie achteraf zegt Pepijn dat hij 4 kokers vond. Soundos claimt 3, Patrick 2 en Art 1. Het lijkt erop dat Anna en Karin geen kokers vonden.

Resultaat: er zijn negen kokers gevonden die elk 100 euro waard waren. Er wordt in deze opdracht 900 euro verdiend en de groepspot stijgt naar 16.790 euro.

Analyse : opnieuw twee mooie Molacties van Pepijn: bandje van koker losmaken en net te laat komen met de laatste koker. Maar hij is het dus niet. De Mol zal niet de meeste kokers vinden maar kokers van anderen aannemen en die vervolgens weggooien is ook een mooie strategie. Soundos liet in beeld 1 vallen. Zou zij het zijn?

Reacties

Reactie van S
Datum: 20/02/2011, 12:41

Maar Karin heeft volgens de andere niks gedaan… Dus zij zou ook wel eens de mol kunnen zijn. De laatste koker van pepijn telde wel mij, maar hij ligt eruit… Geen Mol…

Geef een reactie