widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2011
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 5: Kandidaatsacties

En wie brachten er in aflevering 5 geld in de pot?

  • Koeien drijven: Anna haalde 750 binnen voor de pot en krijgt een punt. Soundos deed uit eigen wil niet mee met deze opdracht, erg onwaarschijnlijk voor een Mol
  • Foto-opdracht: ook hier verdiende Anna geld, 500 euro, door foto’s van Jan, Karin, Pepijn en Soundos goed te raden. Zij krijgen allemaal een punt
  • Rijden door modder: voor zover is te zien zijn bijna alle kandidaten betrokken bij het vinden van paaltjes of geld: Patrick (4x), Anna (2x), Jan (2x), Pepijn (2x), Art (1x) en Soundos (1x). Zij krijgen allemaal een punt. Karin is de enige die hier ontbreekt

Deze kandidaatspunten tellen we op bij de punten na aflevering 4:

  • Hanna (1 punt), Horace (4), Miryanna (5) en Jan (6) zijn inmiddels vertrokken
  • Anna heeft na 5 afleveringen de meeste punten (7). Zij is duidelijk niet de Mol
  • Soundos staat nu op 6. Zij is het waarschijnlijk ook niet
  • Karin en Pepijn hebben er inmiddels 4. Dat is wel veel als ze de Mol zijn
  • Patrick staat nu op 3. Verdacht
  • Art staat nog altijd onderaan met 2 punten. Erg verdacht!

Verrassend dat Pepijn al zoveel punten heeft verzameld. De actie bij de foto met vogels kan nog wel worden uitgelegd als het maken van een hint maar, als hij de Mol is, waarom vond hij dan twee zakjes met geld in de laatste opdracht? Verdenking verminderen? Of heeft hij geprobeerd bij het zoeken tijd te rekken?

Reacties

Reactie van lo
Datum: 07/02/2011, 10:09

Pepijn deed niets bij de jeep-opdracht. In het ene geval pakte hij het geld van Anna af en in het andere wees Patrick hem aan waar het lag (en controleerde dat: “is dat het geld, Pepijn?”).

Je moet in deze opdracht alleen het paaltjes zien tellen. Dat daarna de rode vlag gevonden wordt is uiteraard wel zeker. Patrick mag wel dubbele punten krijgen voor het zien van die vele paaltjes en laten stoppen van de jeeps.

Ik heb hem na deze aflevering definitief gestreept als mol en Art kan het gezien Jan’s exit ook niet zijn dus Pepijn staat fier bovenaan.

Reactie van suzan
Datum: 07/02/2011, 15:39

Helemaal eens met lo. Patrick was veel te goed bezig bij die modder-opdracht. Hij stelde nog even voor om geld weg te gooien, Art gaf toestemming maar Patrick deed ’t uiteindelijk niet. Het gevolg was dat de pot verdubbeld werd.

Patrick was wel weer erg verdacht bij de foto-opdracht (hand voor de lens, waardoor de foto zwart was geworden?)

Reactie van cynthia
Datum: 07/02/2011, 17:14

als patrick de foto zwart heeft gemaakt i s dat wel een mollenstreek. De mol ziet ook niets.

Ik blijf bij Patrick. Hij heeft geprobeerd af te leiden tijdens deze opdracht maar dat lukte niet. En Art was hij aan het testen. Óf omdat Patrick Art verdenkt of juist omdat hij denkt dat Art hem verdenkt. 🙂

Reactie van belgische mol
Datum: 07/02/2011, 17:56

Iedereen weet dat polaroid foto’s eerst moeten ontwikkelen, en dat dat enkel kan met behulp van het licht, principe van fotosynthese ongeveer. Het was Soundos die de foto direct in haar BH stak. Zij was aan het mollen. Ik begrijp ook niet dat Pepijn wordt gezien als de mol, hij is zeer berekenbaar, in het algemeen fanatiek en molt als kandidaat. Ik vind dat hij echt weinig invloed heeft op het spel en de vooral op de andere kanidaten om een mol te zijn. Volgens mij is Soundos duidelijk de mol…:)

Reactie van Tess
Datum: 07/02/2011, 19:08

In de laatste opdracht was iedereen wel fanatiek. Dus dan moet de Mol haast wel meedoen, of ingewikkelder gaan mollen.
Patrick kan het nog steeds erg goed zijn. Hij is mijn hoofdverdachte. Pepijn en Art ook, al ben ik Art aan het wegstrepen door de exit van Jan. Blijft opvallend dat hij maar zo weinig geld verdiend.
Anna en Soundos zijn het inderdaad sowieso niet. Ik denk ook niet dat Karin het is. Ik verdenk haar niet echt, maar ze doet soms wel vreemd. Heeft Miryanna op haar gestemd toen ze eruit vloog???

Reactie van Avogadro
Datum: 08/02/2011, 18:17

@belgische mol:

Dan zou het wel een een tweederangs molactie van Soundos zijn. Met de camera in je hand kun je veel beter mollen. Want een goede foto maken is sowieso nogal ingewikkeld.

Bij het koeien drijven zou ik Karin zeker ook een punt geven.

Geef een reactie