widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

januari 2011
Z m D w d v Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 3: Wie wordt de volgende afvaller?

20110119 Voor aflevering 2 voorspelden we Anna als afvaller omdat zij als eerste te zien was in de teaserminuut van aflevering 2. Dan zou zij ook de eerste in beeld zijn in de tweede aflevering, net als afvaller Tim in 2010. Inmiddels is gebleken dat deze minuut niet aan het begin zat van de aflevering. Ervoor zat namelijk nog een kort stukje van de verblijfplaats van de kandidaten en de eerste die daar in beeld kwam, was Hanna, de eerste afvaller. Bijna goed.

Het voorspellen van de tweede afvaller is lastig. We geloven in een mogelijke hint bij de tests: dat bij de eerste vijf afvallers een vraag in beeld kwam bij de test van aflevering 1. Dat gold voor Hanna maar ook voor Horace, Jan, Karin en Patrick. De tweede afvaller moet dan uit dit groepje komen.

Het zou mooi zijn als Hanna ergens in het programma in een rijtje voorkwam samen met de tweede afvaller. Dat zou mogelijkheden geven om te speculeren over de derde afvaller. We hebben zitten turven in de manipuleerbare rijtjes van de eerste aflevering: bus, introductiefilmpjes, test en afvalronde. Daar zagen we Hanna 1x naast Anna, Art, Horace, Jan en Karin, en 3x naast Patrick. Als Patrick zou afvallen dan zou dat de meeste mogelijkheden voor verschillende afvalrijtjes geven, leuk voor de speurende Molfans. Op basis hiervan verwachten we hem als volgende afvaller.

Reacties

Reactie van lo
Datum: 19/01/2011, 22:07

Net als met Anna vind ik dit geen basis om op te besluiten. De makers zetten wel hints uit om de mol te vinden maar NIET om een afvaller te vinden dus om er dan wel op dezelfde manier naar te zoeken lijkt me niet juist, dat moet je enkel op logica/deductie doen m.i.

Voor de molbeurs-handel ook erg speculatief want hij zou de mol maar eens zijn… Nee, ik ga maar van de feiten uit en met afstrepen van mensen die er nog niet uit -kunnen- lijkt Karin de meest logische afvaller nu.

Reactie van erikt
Datum: 20/01/2011, 00:32

Ik heb al eens twee weken op de eerste plaats gestaan van de .com-pool omdat ik een hint naar de afvallers had gevonden. Ik ga dus zeker door met speuren naar aanwijzingen over de afvallers

Reactie van lo
Datum: 20/01/2011, 01:27

Ohw? Je schreef vorig jaar met zelfspot dat je er haast altijd naast zat toch?! Overigens lijken er soms wat duidelijke hints in te zitten, dus niet hele diepe maar klip en klare zoals vorig jaar die avrobode hint, toen klopten de afvallers exact met het rijtje die daarin te vinden was tot afl.7 ofzo en dit jaar zou dat het rijtje kunnen worden van de silhouetten die volgen na de eerste 3 bekend gemaakte kandi’s, de eerste klopte, dat was hanna, de volgende is horace.

Reactie van Avogadro
Datum: 20/01/2011, 08:30

Met zoveel deelnemers in het spel is het nog moeilijk te zeggen. Ik ga af op tweets van @IkBenDeMol op Twitter. Vorige week vond ik die slaan op Hanna. Deze week op Art.

Reactie van erikt
Datum: 20/01/2011, 10:10

@lo: dat was inderdaad al een tijdje geleden (2006). Bedankt voor het rijtje, dat was ik alweer vergeten: (Anna, Jan, Pepijn) Hanna, Horace, Patrick, Soundos, Art, Karin en Miryanna. Horace staat ook hoog op mijn afvallerslijstje maar het zou kunnen dat hij de kandidaat op de touwbrug is in de introductiefilmpjes

Geef een reactie