widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

januari 2011
Z m D w d v Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 2: Onze keuze

20110114 We gaan er nog steeds van uit dat Pepijn de Mol is. In deze aflevering had hij weer een subtiele sabotage-actie: net 1 woord te veel bij het levende schilderij waardoor zijn antwoord verkeerd was. Bij het laserspel ging het bij hem net als bij iedereen mis maar in het theater deed hij het juist goed, vreemd voor een Mol. Anna, Miryanna en Soundos verdenken hem. Hanna zei hem vorige week te verdenken. Zou de voice-over bij haar afscheid over het stemmen op Pepijn kloppen?

Als Hanna inderdaad op Pepijn heeft gestemd dan is hij niet de Mol. Dan wordt het nog lastig om de Mol te vinden. Hanna ligt eruit, Horace, Jan, Karin en Miryanna verdienden al geld voor de pot, Anna doet vrijwel alles goed en Patrick lijkt onwaarschijnlijk na het slot van de toneelopdracht. Art en Soundos blijven over maar die zien we niet als Mol. We blijven bij Pepijn.

Reacties

Reactie van Swifty
Datum: 14/01/2011, 09:29

Als ik je verslagen van de opdrachten lees, valt voor mij Horace erg op, weet je zeker dat dat niet een meer waarschijnlijke mol is dan Pepijn?

Reactie van erikt
Datum: 14/01/2011, 09:47

Horace verdiende 40 euro bij de bus, bedacht een mooie kleurencode in het stadion en gaf een goed antwoord bij het levende schilderij: redenen om hem op dit moment lager in te schatten als Mol

Reactie van MarcelH
Datum: 14/01/2011, 14:49

De mooie kleurencode in het stadion was maar schijn. Om een dubbele kleur te laten zien was gedoemd om te mislukken. Zeker met vuurwerk afgestoken van verschillende plaatsen.
Nee, wat mij betreft mag Horace de mol zijn. Blijft hij lekker lang in het programma, want hij is zeer leuk.

Reactie van Jeroen
Datum: 14/01/2011, 17:00

40 euro is toch niks? Dat wil zelfs een Mol nog wel verdienen. Bij het schilderij was zijn antwoord ook nihil waard, en ik acht de kans groot dat de Mol via de regie weet dat Hanna van plan was een fout antwoord te geven. Op die manier kan Horace rustig een goed antwoord geven…

Reactie van lo
Datum: 14/01/2011, 17:43

Uiteraard is Pepijn de Mol. Bij wat je al noemt vind ik toch het laserspel onderbelicht. Dit was een typisch Inge. Weinig aandacht op beeld maar gewoon afgeschoten zonder enige inbreng. Toch heel wat minder dan bijv. Karin die je noemt die weldegelijk diverse hindernissen kon ruimen.

Wat Karin betreft, naast Anna, Miryanna en Soundos verdenkt ook zij hem overduidelijk evenals Patrick (letterlijk zo verwoord tijdens de executiebiecht). Bij Hanna was het minder duidelijk en leek het inderdaad erg gemanipuleerd. Zeker op het einde toen Pepijn zelf over sprak over dat fluisteren.

Dit betekent dat 1 van de resterende 3 mannen eruit gaat vliegen. Ik dacht eerst logischerwijs Horace maar die doet nu toch twijfelachtig over Pepijn met dat uittesten met die joker geven.

Reactie van Tess
Datum: 15/01/2011, 17:44

Ik verdenk op dit moment vooral Pepijn, Patrick en Art.
Alle drie doen vaak verdachte dingen. Patrick en Art komen wel als Mollende kandidaat over door hun soort van ‘pactje’ en anderen verdacht willen maken. Opvallend is wel dat Patrick naar eigen zeggen veel info weet los te krijgen…
Ik heb zelf gelet op het binnenbrengen van geld, en het uitvoeren van Mol- en/of Kandidaatsacties.
Horace is inderdaad een middenmoter. Ik vind hem zelf fanatiek overkomen. Ook Soundos en Anna komen fanatiek over. Anna doet wel verdacht… Jan en Miryanna hebben individueel geld opgehaald voor de pot. En Karin heeft ook geld opgehaald, en maakt soms opzichtige fouten.

Geef een reactie