widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2010
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 5: Wie wordt de volgende afvaller?

20100210 Deze week kunnen we niemand meer uitsluiten als potentiële afvaller. Het plaatje met Erik en Sanne in een kano is niet meer bruikbaar omdat deze opdracht in aflevering 6 blijkt te zitten. We moeten dus op zoek gaan naar andere aanwijzingen.

Het MolMailfilmpje van afgelopen dinsdag bevat zo’n aanwijzing. De kandidaten worden daar allemaal binnen drie seconden in beeld gebracht waarbij de afvallers in grijstinten verschijnen en de rest in kleur. Deze week bevat het filmpje zes kandidaten in het grijs: Loretta, Tim, Manuel, Barbara, Hind en Sanne. Betekent dit dat Sanne de volgende afvaller is?

Het afvallen van Sanne is ook aannemelijk volgens het eindshot van de afleveringen waar telkens een foto van een kandidaat wordt weggehaald. De kandidaten stonden daar op drie rijen: 1. Loretta, Manuel en Tim (de eerste drie afvallers); 2. Hind, Barbara, Kim en Sanne (met twee van de volgende afvallers); en 3. Frits, Erik en Arjen. Als de kandidaten per rij afvallen dan is het logisch dat Sanne of Kim de volgende afvaller is.

Een andere mogelijke aanwijzing voor het afvallen van Sanne zit in de eerste test. Daar kwam bij vijf kandidaten een testvraag in beeld: bij Tim, Manuel, Barbara, Hind en Sanne. Dat zijn afvallers 2, 3, 4 , 5 en Sanne. Zou zij dan afvaller nummer 6 zijn?

We hebben nu genoeg aanwijzingen gevonden om aan te nemen dat Sanne er in aflevering 6 uitligt. Helaas hebben we in de laatste jaren geen succes gehad met het voorspellen van de afvallers op basis van aanwijzingen in het programma. Sanne zal er dus ongetwijfeld nog bij zijn in aflevering 7.

Deze week maken we maar eens een keuze op basis van de verdachten van de kandidaten. Als Kim de Mol is dan zullen Erik, Sanne en zij er nog wel inblijven. Frits heeft wel eens op Kim gestemd en Arjen niet dus dan zou Arjen de volgende afvaller moeten zijn.

Reacties

Reactie van Tess
Datum: 10/02/2010, 19:55

Ik denk eigenlijk dat in de afl. van morgen of van die keer daarop niemand afvalt, anders komt het niet uit.
Maar als ik iemand zou moeten kiezen denk ik ook Sanne of Kim.
Ik zou liever hebben dat Frits afvalt, maar ik heb het vermoeden dat hij de finale haalt :S.
Ik denk haast niet dat Arjen afvalt. Dat mag ook niet; hij is mijn Mol, haha.

Reactie van lo n
Datum: 10/02/2010, 20:25

Het zou wel lachen zijn als je alle logica op Sanne zet maar omdat de logica altijd mank gaat toch op een ander gaat. En da juist die keer toc de logica wint ;). Ik ga dus voor Sanne en zit er vol in met mn aandelen maar eerlijk gezegd ben ik het met Tessa eens en ligt een groepsvrijstelling meer voor de hand.

Reactie van Tess
Datum: 10/02/2010, 20:56

@ lo n:
Ik heet Tess, geen Tessa. Foutje…

Ik vind dat jullie vreemde logica hebben. Ik heb de afvaller ook wel vaak verkeerd gehad, maar blijf het gewoon proberen. Dit jaar heb ik het tot nu toe 3x fout gehad en 2x goed (bij Barbara en Hind). Zal vast niet erg helpen om zo de afvaller te vinden, jullie hints richting Sanne vind ik goed…

Reactie van René
Datum: 10/02/2010, 21:02

Ik hoop op een groepsvrijstelling zo vóór de Olympische Spelen. Ik hoop dat dat zwart-wit in het filmpje gewoon een compleet willekeurig foutje van de montage was, want ik kan me sowieso niet voorstellen dat het als een serieuze hint bedoeld was.

Verder hoop ik in ieder geval dat de logica het deze keer (weer) niet wint.

Reactie van Joost
Datum: 10/02/2010, 22:22

Ik ga mee met René. Qua afleveringen moet er 1 keer voorkomen dat er ofwel een groepsvrijstelling is, ofwel iemand terug komt. Dat plus dat we hierna de Spelen hebben waardoor we weken moeten wachten. Maakt voor mij het ideale moment voor althans de crew van WIDM om niemand naar huis te sturen. Alle kandidaten die redelijkerwijs verdacht zijn als mol blijven er in en zo word je geen steek wijzer als kijker, want iedereen kan het nog zijn bij wijze van.

Reactie van Tess
Datum: 10/02/2010, 22:37

Als er een groepsvrijstelling zou zijn, heeft dit niks met de OS te maken. Maar anders zijn er in afl. 8 3 kandidaten over, terwijl er dan nog 4 kandidaten moeten zijn. Daarom juist wel, denk ik. Ze houden geen rekening met de OS, denk ik.
Die hint van Sanne lijkt mij wel logisch, als er geen groepsvrijstelling in het spel komt.

Reactie van René
Datum: 10/02/2010, 23:08

Tuurlijk kan het wel met de OS te maken hebben. Die staan al heel lang ingepland en dus zou het niet gek zijn als ze de groepsvrijstelling (die waarschijnlijk sowieso al in de planning stond, zodat er 10 afl. zouden zijn) juist morgen beschikbaar stellen.

Reactie van lo n
Datum: 11/02/2010, 00:33

Ik denk het ook hoor. Ze hebben het zo gepland dat vlak voor de OS er toch 5 kandidaten overblijven. Leuker over 5 speculeren al die stille weken dan over 4.

PS
Tess, en ik heet lo haha.

Reactie van Tess
Datum: 11/02/2010, 07:42

@ lo: haha, oké.
Maar ik denk niet dat alleen daarom een groepsvrijstelling zou zijn.
Ik denk dat de groepsvrijstelling er gewoon komt, omdat het anders niet uitkomt qua kandidaten.
Maar ieder zijn mening. Het hoeft niet per se zo te zijn dat ze vantevoren wisten dat ze precies dan een groepsvrijstelling in het spel moesten doen.

Reactie van Swifty
Datum: 11/02/2010, 08:20

Maar uit de molmail begrijp ik dat er weer jokers te halen zijn deze aflevering. Bij een groepsvrijstelling is dat nogal overbodig, dan zou ik de jokers eerder in de volgende aflevering verwachten.
Ik hou het op Sanne, al verwacht ik ook dat Erik de finale niet zal halen.

Reactie van Tess
Datum: 11/02/2010, 17:17

@ Swifty:
Daar heb je ook wel gelijk in.
Dan moet er in afl. 7 een groepsvrijstelling zijn.
En als er geen groepsvrijstelling is, denk ik dat Sanne wegmoet (al hoop ik Frits, maar heb ’t vermoeden dat hij de finale, helaas, wel haalt). Eerst dacht ik Kim, maar door haar grijze beeld in de MolMail denk ik Sanne.

Reactie van Tess
Datum: 11/02/2010, 21:31

Haha, ik heb het goed! Er is een groepsvrijstelling! 🙂

Reactie van lo
Datum: 11/02/2010, 21:47

Wat hebben we het allemaal weer goed he 😉

Reactie van René
Datum: 12/02/2010, 01:01

Iedereen blij. Toch?

Geef een reactie