widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2009
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 7: Wie wordt de volgende afvaller?

Eindelijk komt dan in aflevering 8 de opdracht met de grot van Dennis uit de introductiefilmpjes! Dit betekent dat iedereen er in aflevering 8 uit kan gaan. Vreemd dat er een stuk uit zo’n late aflevering in de introductie zit. Zou er iets achter zitten? De enige kandidaten die herkenbaar zijn in de tussenstukjes in de introductie zijn Dennis (aflevering 5 en 8) en Viviënne (1 en 2). Misschien komen zij samen met de Mol in de finale.

Enfin, er zijn nu diverse theorieën om de volgende uitvaller te kiezen:

Dossiertheorie: de SMS bekijkt bij de inleiding in aflevering 3 (rond 02:55) de dossiers van drie kandidaten: die van Dennis, Jon en Viviënne. Als zij in de finale komen dan is Anniek de volgende uitvaller. Jons foto was daar als enige zwart-wit en dat zou erop kunnen wijzen dat hij de Mol is.

Introfilmbeelden: het stilstaande beeld van de kandidaten bij de introfilmpjes is maar voor drie daarwerkelijk teruggekomen in de afleveringen: voor Anniek, Jon en Viviënne. Als dit de drie finalisten zijn dan is Dennis de volgende uitvaller. Deze hint is al eens eerder gebruikt en we verwachten niet dat hij nu klopt.

Introfilmlijnen: bij het stilstaande beeld loopt een lijn om de kandidaten heen. Zeven keer loopt hij 1 kant op en voor drie kandidaten loopt hij tegelijkertijd twee kanten op: voor Anniek, Jon en Viviënne. Opnieuw kunnen zij de drie finalisten zijn met Dennis als laatste uitvaller. Maar dan klopt de vorige hint ook en dat verwachten we niet.

Uitstappen: in aflevering 1 stappen de kandidaten de auto uit en lopen naar Pieter Jan. Er zijn maar voor drie kandidaten beelden van het binnenlopen van het gebouw (gezien vanuit de auto): voor Anniek, Dennis en Viviënne. Als zij in de finale komen dan valt de meest verdachte persoon (Jon) uit in aflevering 8. Dat zou spectaculair zijn.

We hebben nog geen aanwijzing gevonden die zou kunnen wijzen op een vertrek van Viviënne maar dat zegt natuurlijk niks. Het wordt in ieder geval spannend aan het einde van de achtste aflevering.

Reacties

Reactie van Tritorus
Datum: 25/02/2009, 19:59

Wat nu als Uitstappen alle kandidaten zijn, en Jon de Mol, dan kan ook Dennis er volgende aflevering uit, en alle hint betekenen iets…

Reactie van myy
Datum: 25/02/2009, 20:39

Ik hoop echt niet dat Dennis weg moet!!!
Vind hem een erg leuk kandidaat/Mol…
Heb liever Jon…maar dat gebeurt vast niet.

Reactie van joris
Datum: 25/02/2009, 21:51

En de muzikale aanwijzing, Erik?

2 Unlimited met No Limit:
No no no no no enz.

Jon was degene die protesteerde (no no no) tegen het idee van Dennis dat er geen limit (no limit) was aan het aantal producten van 1 land in de supermarkt opdracht.

Het zou idd spectaculair zijn als Jon eruit zou gaan!

Reactie van MacGyverMagic
Datum: 25/02/2009, 23:20

“Opnieuw kunnen zij de drie finalisten zijn met Dennis als laatste uitvaller. Maar dan klopt de vorige hint ook en dat verwachten we niet.” Volgens mij heet dat tunnelvisie. Je moet een open mind hebben om de mol te pakken en een hint niet zomaar afschrijven. Na 9 seizoenen is het onvermijdelijk om hints te herhalen.

Reactie van Jeroen
Datum: 26/02/2009, 14:41

@ Joris: wijst die ‘no limit’-hint niet veel meer naar de exit van Dennis? Hij was degene die met ‘no limit’ op de proppen kwam. Bovendien is het op zijn minst opvallend dat Anniek, Jon en Viviënne een beeld uit aflevering 1 hebben, dat expliciet verband houdt met de vraag of zij wel of geen Mol willen zijn. Anniek en Jon zien we tijdens die vraag; Viviënne vlak erna. Misschien dat daar iets achter schuilt?

Reactie van joris
Datum: 26/02/2009, 20:14

@ Jeroen: de uitleg van de muzikale hint is altijd net iets ingewikkelder dan je zou denken! Maar opvallend is wel idd dat veel dingen in de eerste aflevering naar de mogelijke finalisten wijst! We weten het over een uurtje!

Sterkte Erik met het schrijven van je blog tot in de kleine uurtjes! Keep up the good work! Ik ben benieuwd wie je nieuwe keuze wordt!

Reactie van joel
Datum: 26/02/2009, 22:05

als je kijkt naar het begin filmpje van alle kandidaten, dan zie je inderdaad bij anniek, vivienne en jon die 2 strepen en bij de rest niet, hun zijn dus de 3 finalisten, en in de vorige series was het altijd in de finale dat de winnaar als eerst kwam, de mol als 2e en de verliezer als 3e, dus volgens begin film: anniek winnaar, viv de mol en jon verliezaar, wil de maker van deze site dat a.u.b op de site zetten, erg belangerijke hint

Ps: dit is nog nooit eerder gebeurd in de series, dat er een aanwijzing in het intro/begin filmpje stond, dus dat is een nieuw leuke/goede/moeilijke hint

Geef een reactie