widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2009
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Onze keuze: Switch!

20090216 Eigenlijk hadden we seizoen 2009 al geplaatst bij de slechte seizoenen van Wie is de Mol?. Want wie hebben we na het vertrek van Sebastiaan nog over als mogelijke Mol? Iemand die de Mol niet wilde zijn en ook al heel wat geld heeft verdiend voor de pot (Dennis). Een ander op wie de afvaller juist heeft gestemd (Rick). En kandidaat die gevoelsmatig lijkt op de Mol, die opvalt door positieve acties en bovendien door zowat alle kandidaten wordt verdacht (Jon). En een andere die Molacties uitvoert die uitgebreid in beeld worden gebracht en ook flink wordt verdacht door haar medekandidaten (Anniek). Dit zijn of onmogelijke of slechte Mollen.

Maar wacht eens… We hebben nog een kandidaat in het spel. Wat als zij nu de Mol is? Ze heeft evenveel goed en verkeerd gedaan als de andere kandidaten en wordt schijnbaar toch door niemand verdacht. Als zij de Mol is dan doet ze het fantastisch! En dan kan seizoen 2009 toch nog op een goede manier eindigen.

Viviënne is de Mol!

Reacties

Reactie van lo n
Datum: 16/02/2009, 00:23

Haha volgens mij ga je ervoor elke kandidaat toch minimaal 1x te verdenken 😉

Nou als zij het is dan is ze net zo goed als Inge qua toneelspel, daar tuinde ik ook totaal in toen. Uit die schuldige toet nadat ze van de 4 mollen terugkwam bleek mij dat ze totaal niet kon liegen.

Tuurlijk kan het, zoals ze bijv. in het pakhuis even stil werd (zoals Anniek zei), daar verdonkeremaande ze dan een envelop met geld.

Maar ik geloof er eerlijk gezegd nog maar weinig van.

Reactie van Heinz
Datum: 16/02/2009, 10:27

Volgens mij is het nog nooit zo moeilijk geweest wie het nou is..

Maar als verschillende Anniekverdenkers waaronder jij van Anniek als Mol afstappen, zal ze het wel niet zijn ook. Ik zie in haar in de eerste afleveringen ook geen Mol, en in de latere een kandidaat die graag als Mol wil overkomen (zoals Sebastiaan).

Viviënne heeft nog veel meer voor de pot betekend dan Jon. Vaak leverde Jons positieve acties namelijk helemaal niets op (theater, telefooncellen, hippodroom) of minder dan gedacht (geld zoeken) of gewoon erg weinig (flipperen).

Vandaar dat ik toch maar bij Jon blijf, ook al heeft hij de eerste zes(!) afleveringen zeer weinig echt gemold, en zou ik hem dus een slechte Mol vinden..

Reactie van erikt
Datum: 16/02/2009, 12:07

In 2007 was het ook zo moeilijk. En toen had de Mol weinig gesaboteerd.

Reactie van Edwin
Datum: 16/02/2009, 12:16

hele goede switch! Zie ook mijn argumenten bij de samenvatting.
Een leuk moment is ook tussen ongeveer 3:17 en 3:28 min. Als Anniek met het voorstel komt om Sebastiaan op Vivienne te laten stemmen en ze denk dat hij er dan zeker uit gaat. Vivienne zegt daarop dat Sebastiaan zich beter op Anniek kan focussen als ze hem eruit willen werken..hoezo? Als je de mol bent weet dat je natuurlijk..

Reactie van lo n
Datum: 16/02/2009, 15:20

Jon is eenvoudig uit te sluiten; Vera zei op hem te zitten, zelfs goed gespreid heb je in de 1e ronde al aan heel weinig goede vragen genoeg om erdoor te komen dus ze zal zeker wat op hem hebben ingezet, waarschijnlijk het meeste.

Reactie van Heinz
Datum: 16/02/2009, 15:35

@lo n: Geert verdacht in afl. 1 van serie 6 Milouska en viel ook af.

Reactie van lo n
Datum: 16/02/2009, 19:32

Volgens mij zei hij dat achteraf (in de nabeschouwing) en niet in de biecht van de aflevering zelf.

Hij heeft dus niet antwoorden op haar gezet, dat kan niet volgens Bartjens.

Reactie van erikt
Datum: 17/02/2009, 00:42

Geert zei bij het stemmen (39:46) dat Toine zijn hoofdverdachte was maar dat hij ook Milouska verdacht. Je kan de aflevering nog bekijken in het archief op de officiele site.

Uit wat Vera zei, kun je volgens mij helemaal niet halen dat ze op Jon gestemd heeft. Ze heeft het over Dennis (44:43) en zegt dan dat Jon ook verdacht is en dus niet dat ze hem verdacht vindt. Ik denk niet dat Vera op Jon heeft gestemd.

Reactie van myy
Datum: 22/02/2009, 18:17

Dat kan best.
Het zou wel een slimme strategie van een mol zijn.
Maar ook Dennis vind ik een mogelijke mol.
Vivienne had de oberopdracht heel goed, maar dat kan ze juist ook doen om zichzelf niet verdacht te maken. Ze hield zich niet aan het pact met Dennis, misschien daarom als soort van ‘Molactie’ te zien?
De Mol van dit jaar is erg goed. Ik dacht eerst ook Sebastiaan, maar er zijn gewoon erg veel ‘gewone’ kandidaten die mollen. Erg moeilijk!
Hoop dat Vivienne winnares wordt (of Mol!)

Geef een reactie