widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2009
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 6: Samenvatting

Aflevering 6 van Wie is de Mol? 2009 begon met een bijzondere opdracht. De kandidaten kregen de kans om drie vragen aan hun hoofdverdachte te stellen. Daarna was er een speurtocht in taxi’s door de stad. De aflevering werd afgesloten met een spannende paardenrace over een oudRomeins circuit. Sebastiaan bleek de test het slechtst te hebben gemaakt. Hij moest vertrekken. Gelukkig bleek hij het verdwenen geld nog in zijn bezit te hebben. Maar wie is nu de Mol?

Reacties

Reactie van Firellius
Datum: 13/02/2009, 08:13

Ben ik weer, wederom met een bijdrage voor de soundtrack. Volgens mij is tijdens de onderhandelingen tussen Vivienne en Dennis aan het einde van de afleveringen weer een nummer van de film van Narnia te horen.

Spannende aflevering, zeker het gedeelte met de strijdwagens. Anniek is ook mijn mol.

Reactie van Edwin
Datum: 13/02/2009, 11:54

Ik geloof niet dat Anniek de mol is, dat zou er te dik bovenop liggen, voor mij is Vivienne de mol.
Ik heb deze aflevering eens gelet op spiegelbeelden, kruizen, het getal 5 en de rol die Vivienne hierin speelt. Het getal 5 liet ze namelijk met haar handen weer zien in de auto (en eerder toen ze de kaart van Sebastiaan in de doos stopte). 5 voor 1 kwam ook terug op de klok die 6 keer sloeg in aflevering 3.
VI (5 voor 1) en VI (6 keer) en EN-NE staan in spiegelbeeld. Dit spel waren er weer aanwijzingen met speigels. Ook elementen met kruizen (kruisvaders) zie ik vaak terug bij Vivienne (dat ze met haar benen vaak gekruist staat op de foto’s). Deze aflevering weer genoemd bij het ben-hur spel.
In het ben-hur spel wachte ze net zo lang totdat Anniek aangaf dat ze mee wilde doen, want ze wist dat ze het beste aan de touwen kon ‘trekken’. Daarna hoefde ze niet mee te helpen met oplossen van de puzzel, ideaal.
dat niemand haar echt verdenkt, kan ook de reden zijn dat deze mensen toch doorgaan, Rick had namelijk wel twee vragen op Vivienne, Sebastiaan denk ik helemaal niet.
Toen Sebastiaan aan het eind al dat geld weer tevoorschijn haalde, schrok Vivienne daar naar mijn idee van..ze was wel erg nep bij dat ze door was naar de volgemde ronde..

Reactie van Danielle
Datum: 08/03/2009, 17:40

Hallo,

weet iemand misschien welke muziek er bij de ontmoetingen in kasteel Ajloun gespeeld wordt?

Bij vorbaat bedankt.

Danielle

Geef een reactie