widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

februari 2008
Z m D w d v Z
« jan   mrt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 6: Volgorde opdrachten

De laatste opdracht van aflevering zes is eenvoudig maar toch briljant. De kandidaten worden in een rij geplaatst naast elkaar geplaatst: Joris, Dennis, Dunya, Patrick, Edo en Regina. Ze moeten elk een voorgaande opdracht in de reeks opnoemen in de juiste volgorde. Wie het niet weet, is af. Vooraf heeft Edo een kaartje getrokken met nummer 1 waarop stond dat voor iedere kandidaat die af is, 250 euro uit de pot zou gaan. Hij had de keuze uit twee kaartjes en op de andere stond dat voor iedereen die overbleef, 500 in de pot zou gaan

Daar gaan we dan: Joris (quiz), Dennis (fietsen), Dunya (koffers). Dunya is af en ze beginnen weer vanaf de eerste opdracht: Patrick (quiz), Edo (fietsen), Regina (jokers), Joris (weet het niet) en af. Dennis (quiz), Patrick (fietsen), Edo (jokers), Regina (weet het niet) en af. Dennis (quiz), Patrick (fietsen), Edo (jokers), Dennis (tassen) en af. Patrick (quiz), Edo (fietsen), Patrick (jokers), Edo (seinen) en af. Patrick (quiz, fietsen, jokers, weet het niet) en iedereen is uitgeschakeld.

Maar ze krijgen een tweede kans. Deze keer trekt Dennis het kaartje (nummer 2) maar Pieter Jan heeft ze omgewisseld. Opnieuw gaat er voor elke kandidaat die af is, 250 euro uit de pot. Ze staan in exact dezelfde opstelling: Joris, Dennis, Dunya, Patrick, Edo, Regina.

Joris (quiz), Dennis (fietsen), Dunya (jokers), Patrick (schieten), Edo (seinen), Regina (wegen), Joris (topito’s), Dennis (bordjes), Dunya (maïsveld), Patrick (weet het niet) en af. Edo (quiz), Regina (fietsen), Joris (jokers), Dennis (bordjes) en af. Dunya (quiz), Edo (fietsen), Regina (jokers), Joris (schieten), Dunya (seinen), Edo (wegen), Regina (topito’s), Joris (bordjes), Dunya (maïsveld), Edo (foto’s), Regina (bommen), Joris (foto’s) en nog maar drie personen over.

Dunya (quiz), Edo (fietsen), Regina (jokers), Dunya (schieten), Edo (seinen), Regina (wegen), Dunya (seinen) en af. Edo (quiz), Regina (fietsen), Edo (jokers), Regina (schieten), Edo (seinen), Regina (wegen), Edo (topito’s), Regina (bordjes), Edo (maïsveld), Regina (bommen) en af. Edo (quiz, fietsen, jokers, schieten, seinen, wegen, foto’s) en opnieuw ligt iedereen er uit.

Resultaat: In deze opdracht gaat twaalf keer 250 euro uit de pot en dat is bij elkaar 3000 euro. De pot daalt daardoor naar 12.125 euro.

Analyse: Iedereen is eruit gegaan dus iedereen is verdacht. Edo en Dennis krijgen extra minpunten voor het pakken van de verkeerde enveloppe. Je zou ook nog kunnen kijken naar wie de meeste nieuwe opdrachten noemden: Regina (3 en onverdacht), Dennis (2), Edo (2), Joris (2), Dunya (slechts 1) en Patrick (eveneens 1). Je kan ook kijken wie er het eerste uit ging: Dennis (4e en 2e), Dunya (1e en 4e), Edo (5e en 6e), Joris (2e en 3e), Patrick (6e en 1e) en Regina (3e en 5e). Er komt geen duidelijk beeld uit deze cijfers.

Geef een reactie