widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

maart 2007
Z m D w d v Z
« feb   sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 9: Wat zeggen de blogs?

mollogo Met kijkcijfers van meer dan een miljoen kan het niet anders of er kijken diverse Nederlandse bloggers naar Wie is de Mol?. En als er bloggers zijn die kijken dan moeten er ook bloggers zijn die schrijven over dit prachtige programma. Aan het begin van de reeks konden we weinig collega’s vinden maar nu is dat wel anders. Eens kijken wat er speelt in de blogosphere…

Het meest opvallende is dat het ook na aflevering 9 volgens de bloggers nog geen uitgemaakte zaak is wie de mol is. Carla gaat voor Eva, Meriek denkt dat het Inge is, Elma verdenkt Paul, en Iris weet het niet meer. Het spannendst is het artikel van Pien. Zij schrijft dat ze heeft ontdekt wie de Mol is maar ze verklapt het niet!

Wat de blogs delen, is teleurstelling over het feit dat donderdag het programma moet wijken voor sport. Verdulleme, schrijft Veldje. Balen, reageert Pauline. Stomme voetbalwedstrijd, moppert PinkSoup. Nee, dat juist de ontknoping van het programma met een week wordt uitgesteld, valt niet in goede aarde.

Wie is de Mol? leeft duidelijk ook onder de Nederlandse bloggers. Hier zijn er nog een paar die over het programma schrijven: Aaron, Aloeëtte, Andrea, Carly, Chiecs, Coen, cowboy Veenman, Gabi, de juf, Lotte, Maaike, Martijn, Michaël, Michel, Mollenkijker, Nancy, Neneh, Niccie, insider Paul, Radio Girl, Rian, Sara, Tries en Mone en Yvonn.

Reacties

Reactie van Cosmic Fool
Datum: 05/03/2007, 11:52

Leuk overzichtje, Erik! Ik vermoed wel dat Pien niet zelf iets nieuws ontdekt heeft, maar gewoon doelt op de ‘handgebaren-hint’.

Geef een reactie