widmblog Volg widmblog
op Twitter

 

Seizoen 2012

 

Main menu:

 

Seizoen 2011

 

Seizoen 2010

 

Seizoen 2009

 

JuniorMol

 

Seizoen 2008

 

Seizoen 2007

 

Muziek

 

Overige

Zoek in de blog

(meer)

januari 2007
Z m D w d v Z
« dec   feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Categorieën

Archief

Andere blogs

Feeds

Afl. 2: Wie wordt de volgende afvaller?

mollogo Ook na aflevering 2 van Wie is de Mol? proberen we in te schatten wie de volgende afvaller is. We doen dit op basis van de introfilmpjes aan het begin van de aflevering en de vooruitblik aan het einde.

We hebben al van twee kandidaten de opdracht in hun introfilmpje gezien in een aflevering: Alex (aflevering 1) en Menno (aflevering 2). Zij kunnen er dus uit gaan na de volgende test. In de vooruitblik voor aflevering 3 zien we die kandidaten op een puzzeltocht in de oude stad Ayutthaya en reizen in een nachttrein. De trein is waarschijnlijk die van het introfilmpje van Paul dus hij zou ook kunnen afvallen in aflevering 3.

In de vooruitblik geen vliegtuig (Eva), vlot (Dick), race-auto (Inge) of olifant (Nadja), en Renate draagt andere kleding dan in haar filmpje. Deze kandidaten blijven er dus nog in na aflevering 3.

Alex, Menno of Paul. Wie wordt het? We gokken op Paul. In de introfilmpjes zijn de kandidaten in twee duidelijke groepen verdeeld: de eerste zes alfabetisch op voornaam, dan Nadja en dan de rest alfabetisch op voornaam. Zowel Liesbeth als Sander zit in de eerste groep. Van de drie die kunnen afvallen, zit alleen Paul in die groep. Vandaar dat we op hem gokken.

Je kan ook op een andere manier naar de introfilmpjes kijken. Zes kandidaten worden vervoerd: Eva (vliegtuig), Dick (vlot), Inge (race-auto), Paul (trein), Nadja (olifant) en Menno (touw). Bij de andere vier zitten beide kandidaten die zijn afgevallen. Als zij de eerste vier afvallers zijn dan valt Alex af in aflevering 3 en Renate meteen daarna.

Menno blijft volgens beide analyses van de introfilmpjes in het spel.

Geef een reactie